Bestil C5 online

Microsoft Dynamics C5 – online økonomisystem til små virksomheder

Microsoft Dynamics C5 er et nemt, overskueligt og billigt økonomisystem til dig, der er en lille eller nystartet virksomhed. Slip for at bruge en masse tid og ressourcer på bogholderi og administration. Med den nye Microsoft Dynamics C5 kan du få godt overblik over dit regnskab, og du kan få online adgang til C5, så du kan gå på, uanset hvor du befinder dig.

Læs også Hvad er C5 her

Dét kan du i Microsoft C5:

I Dynamics C5 har du bl.a. adgang til følgende:

• Online adgang til C5 via browser og APP på tablet og smartphone (Windows, Apple, Android – hent app her)
  • Rolletilpas til den enkelte medarbejder
  • Finansbogføring
  • Ind- og udlæsnings af betalingsfiler
  • Købs- og salgsfakturering
  • Send fakturaer elektronisk – også til det offentlige
  • Tilpas selv dine fakturaskabeloner i Word
  • Renter og rykkerskrivelser
  • Lagerstyring med varer og ydelser
  • Anlægskartotek
  • Bugettering
  • Sagsstyring (“projektstyring”)
  • Afdelinger/dimensioner
  • Valutastyring
  • Enhedsstyring
  • Rabataftaler
  • Automatisk backup af dine data
  • Fuld integration til Office 365

Se video om Microsoft Dynamics C5:

“5 tips til at komme godt i gang med Microsoft Dynamics C5″ – se video her”

Sådan bestiller du Microsoft C5

Du kan leje den nye Microsoft Dynamics C5 online for kun kr. 99 pr. måned/bruger. Se priserne på C5 her

Download brochuren om Microsoft Dynamics C5 her (pdf) , men du kan naturligvis også få et kursus i C5 hos os, og det gør du her: Kursus C5

Lej C5 fra kr. 99/mdr.

ERPsupporten.dk hjælper dig godt i gang med C5

ERPsupporten.dk er en online supportportal, hvor vi har stort fokus på at hjælpe dig med at komme godt og hurtigt i gang. Du kan desuden trygt regne med god support hos os, hvis du fremadrettet får brug for hjælp til C5. Vi tilbyder både personlig support og en række gratis selvhjælpsværktøjer, som du frit kan benytte dig af.

Dét får du hos ERPsupporten.dk:

• Personlig support frem til kl. 22.00 (man.-tors. – fredag til kl. 15.00)
  • Online How-to videoguides til C5
  • Online brugervejledninger til C5
  • Kursus i C5
  • Inspirerende artikler om C5
  • Tips & tricks til smartere brug af C5

Support til Microsoft Dynamics C5 hos ERPsupporten.dk

Udvid nemt C5-programmet når virksomheden vokser

Microsoft C5 er et godt regnskabsprogram at starte op med. Det giver dig nemlig gode muligheder for nemt og hurtigt at udvide regnskabsprogrammet, hvis din virksomhed og behov vokser. Microsoft C5 online deler samme tekniske platform med storebroren Microsoft Dynamics NAV, som betyder, at du nemt kan skifte til et større program (NAV).

Du undgår dermed igen at skulle på jagt efter nyt økonomisystem, hvis der sker ændringer i virksomheden. Nemmere kan det næsten ikke blive at skifte økonomisystem.