Nyhed: 3-timers modulkursus i Dynamics 365 Business Central

Nu har du mulighed for at få intensiv undervisning på bare 3 timer i Dynamics 365 Business Central.

Du kan ovenikøbet få en endnu bedre mulighed for at sammensætte lige præcis det kursusforløb, du har brug for.

Hvad er dit behov?

Det kunne være, at du gerne vil lære om, hvordan du bruger finanskladder, hvordan du tilpasser og afstemmer en finanskonto, hvordan du laver momsafstemning og momsafregning samt hvordan du håndterer kreditorfakturaer og bogføring af betalinger.

Dit kursusforløb kunne i så fald bygges på modulkurserne:

Udvalgte modulkurser i Dynamics 365 Business Central

Undervisning online eller onsite?

Du kan enten få kurserne afholdt online. Her deltager du via din PC, hvor du kan sidde hjemmefra eller fra kontoret. Når det foregår online, deler vi kurserne op over to dage á 2 x 1,5 time.

Eller du kan få kurserne afholdt fysisk. Her vil underviseren sørge for at give dig den nødvendige undervisning i de kurser, der er aftalte. Når det foregår fysisk varer hvert kursus 3 timer, hvor vi dog kan kombinere to kurser på samme dag. Kurserne kan enten holdes på ERPgruppens adresse i Kolding, som er inkluderet i prisen, eller på din egen firmaadresse hvor der tillægges et kørselstillæg.

Flere medarbejdere på én gang – uden merbetaling

Prisen pr. modulkursus er kun kr. 3.495 ex. moms.

Den helt store fordel er, at prisen er uanset, hvor mange medarbejdere der deltager i kurserne. Er I eksempelvis 10 medarbejdere, der skal have undervisning i ét eller flere af kurserne, så kan alle deltage. Prisen ændrer sig ikke.

Få lagt en Træningsplan – inklusiv modulkurser

Med en Træningsplan fra ERPsupporten.dk kan du få hjælp fra en træningskoordinator til at få sammensat et målrettet træningsforløb.

Det kan være en kombination af modulkurser, online selv-studie og anden træning, der giver dig de bedste forudsætninger for at lære at arbejde i Dynamics 365 Business Central.

En Træningsplan kan laves individuelt for hver medarbejder i firmaet.

Kursusforløb med modulkurser i Dynamics 365 Business Central og Træningsplan - ERPsupporten

Sådan opnår du den fulde træningsoplevelse i Dynamics 365 Business Central

Du kan med fordel kombinere dine modulkurser i Dynamics 365 Business Central med øvrige trænings- og supportmuligheder fra ERPsupporten.dk.

På den måde sikrer du dig de bedste betingelser for både at få en god opstart, at få løbende læring og tips til at bruge nye funktioner og muligheder i dit Business Central program.

Den fulde træningsoplevelse indeholder:

Pakkeløsning til træning og support i Dynamics 365 Business Central

Læs og bestil modulkurser

Du kan læse mere om, hvad hvert modulkursus indeholder, ved at klikke på knappen nedenfor.

Her kan du også nemt bestille de kurser, du ønsker.

Har du spørgsmål til modulkurserne eller til de øvrige træningsmuligheder i Business Central, kan du kontakt os på tlf. 70 70 70 66 eller support@erpsupporten.dk.

Læs og bestil modulkurser her
2019-07-24T07:49:47+00:00 juli 5th, 2019|Nyheder|