Hvad er Dynamics 365?

Dynamics 365 er Microsofts nye cloudbaseret IT-løsning, som samler ERP (økonomistyring) og CRM (kundestyring) i én samlet online løsning.

Der har også en indbygget integration til andre IT-løsninger, blandt andet Office 365 (Outlook, Excel, Word, Skype m.m.) og rapporteringsværktøjet Power BI. Det giver din virksomhed en mere smidig og effektiv arbejdsgang, da flere af de IT-systemer, du typisk bruger til dagligt i dit arbejde, spiller sammen.

Læs mere om økonomistyringsprogrammet Dynamics 365 Business Central

 

 

Vokser dit behov så vokser Dynamics 365 med dig

Dynamics 365 er bygget op således, at du nemt kan udvide med flere funktioner, hvis din virksomheds behov ændrer sig. Du tilføjer blot en ny app, der kan kobles på Dynamics 365. Hvis du ikke længere har behov for den funktion (app) længere, kan du fravælge den igen. Alt sammen sker uden at det påvirker resten af dit Dynamics 365 system.

En app (funktion) tilføjes nemlig, som det vi kalder en extension. Det gør det nemmere for dig som bruger at til- og fravælge de funktioner, du har brug for, uden at der er behov for en masse programmering.

 

Nemmere at opdatere – få altid den nyeste version

Med Dynamics 365 er det desuden blevet endnu nemmere at opdatere sit system, så du altid kan få den nyeste version af Dynamics 365.

Mange virksomheders økonomisystem bliver ofte bremset af at få den nyeste opdatering på grund af en masse specialdesignede tilretninger, der typsik er lavet til lige præcis deres økonomisystem. Det er der råd for nu – nu kan du nemlig få funktionerne sat på som en extension, som nemt kan tages af og på, når opdateringen skal laves uden at påvirke resten af systemet.