Konvertere fra C5 til NAV gratis 2018-10-10T11:34:22+00:00

Byt din C5 licens til en NAV licens gratis

Microsoft har pr. 15. oktober 2013 meddelt, at alle, der har Microsoft Dynamics C5, har mulighed for at konvertere sin C5-licens til NAV-licens – helt gratis. Det sker i forbindelse med, at Microsoft lancerede den nye C5 (version 2014), som blev første spadestik til moderniseringen af C5 og dermed C5’s nye fremtid.

MicrosoftDynamics_logo

Dine fordele ved at konvertere fra C5 til NAV hos os

  • Du får NAV licensen helt gratis, hvis du har C5 opdateringsabonnement
  • Du kan få dine C5-data flyttet med over i NAV – du betaler kun for konsulenttimerne dertil (se priser her)
  • Du har mulighed for at blive hjulpet godt i gang med at lære at arbejde i NAV (undervisning, kurser m.m.)
  • Du får et større økonomistyringsprogram med flere muligheder, men betaler ikke ekstra for det
Jeg ønsker at skifte fra C5 til NAV

Konvertere fra C5 til NAV

Microsoft tilbyder dette meget attraktive licensskifte til C5-kunder, hvilket sker i forbindelse med, at C5 stopper med at blive opdateret fra d. 8. januar 2019 (dvs. den klassiske C5 2012 eller ældre versioner).

Kunder med C5 regnskabsprogrammet kan derfor vælge at fortsætte deres økonomistyring i Microsoft Dynamics NAV, storebroren til C5, gratis. Konsulentassistance til flytning af data, programmering og uddannelse er ikke inkluderet i tilbuddet. Det er et meget lukrativt tilbud for C5-kunder, da de kan fortsætte i et professionelt, anerkendt og fleksibelt økonomistyringssystem.

Bemærk, konverteringstilbuddet fra C5 til NAV 2018 gælder frem til d. 31. december 2018. 

Hvordan ser din konverteringsmulighed ud?

Jeg har købt min C5-licens før 6. oktober 2013:

Du kan konvertere efter funktion-til-funktion

Købt C5-licens før 6. oktober 2013 - konvertere fra C5 til NAV

 Jeg har købt min C5-licens efter 6. oktober 2013:

Du kan konvertere efter licensværdi-til-licensværdi

Købt C5 efter d. 6. oktober 2013 - konvertere fra C5 til NAV

Hvad kræver det for at kunne konvertere gratis fra C5 til NAV?

  • Et aktivt C5 opdateringsabonnement (gentegning er muligt)
  • Datoen for hvornår du har købt din C5 licens (før/efter d. 6. oktober 2013)

Det kræver, at du har et aktivt C5 opdateringsabonnement, for at kunne konvertere gratis fra C5 til NAV. Du bør derfor ikke opsige dit abonnement, uden at have snakket med ERPsupporten.dk om det først. Der er mange fordele og penge at spare ved at blive på opdateringsabonnementet. Har du opsagt dit abonnement, er der mulighed for gentegning. Kontakt os for at høre nærmere.

Derudover afhænger indholdet af dit nye NAV økonomisystem af, hvornår du har købt din C5 licens. Der er nemlig forskel på konverteringen i forhold til indhold og licensværdi, hvis du har købt din licens før eller efter d. 6. oktober 2013. Er du i tvivl, kan vi undersøge det for dig.

Pris på opdateringsabonnement fastholdes 

Værdien af dit C5 opdateringsabonnement forbliver det samme, som du har nu. Selvom licensværdien reelt set bliver højere med NAV, så kommer du ikke til at betale en højere abonnementspris, hvis du skifter fra din nuværende C5 til NAV. Du fortsætter uændret med samme abonnementspris, som blot overføres til NAV, hvis du benytter konverteringsmuligheden.

Det kræver som sagt, at du har et aktivt opdateringsabonnement for at kunne konvertere fra C5 til NAV. Har du ikke det, er der mulighed for at gentegne opdateringsabonnementet. Kontakt os for at høre nærmere med pris.

Hvornår stopper C5 2012 med at blive opdateret?

Microsoft vil fortsat holde C5 2012 opdateret helt frem til d. 8. januar 2019. Hos ERPsupporten.dk vil vi dog fortsætte med at yde support og levere ydelser til din C5 – også efter denne dato.

Vi vil anbefale, at du fastholder dit opdateringsabonnement, så du kan gøre brug af disse attraktive konverteringstilbud. Du bør ikke opsige dit abonnement uden at have rådført dig hos os først.

Ønsker du at fortsætte med din C5 lidt endnu, så kom til gratis seminar og få tips og tricks til C5. Læs mere her.

Jeg ønsker at skifte fra C5 til NAV – hvad gør jeg?

Har du C5 (op til version 2012) nu, men er i tvivl om, hvad du kan vælge at gøre med din C5, nu hvor Microsoft stopper med at opdatere den fra 2019?

Kontakt os og få en snak med en af vores dygtige konsulenter. Du sikrer at blive godt rådgivet, så du kender til dine muligheder og fremtidige overvejelser med C5. Hos ERPsupporten.dk sikrer vi dig, at du trygt kan skifte fra din C5 til dit nye NAV-system og sørger for, at du får en god overgang fra det ene system til det andet. Vi har stort fokus på at skabe tryghed for kunden i hele denne proces.

Skriv dine kontaktinformationer nedenfor og vi vil kontakte dig.

Firmanavn

Navn*

E-mail*

Telefonnummer

Emne*

Besked