Gratis webinar- Introduktion til Stackss 2018-04-19T08:35:23+00:00

Gratis webinar: Introduktion til Stackss – sådan arbejder du i programmet

På webinaret får du et godt indblik i, hvordan du arbejder i regnskabsprogrammet Stackss.

Vores konsulent Anja Jensen sørger for at give dig en grundlæggende introduktion til, hvad Stackss er og hvilke muligheder og fordele det byder på. Du vil bl.a. høre, hvordan Stackss er bygget op og hvordan du navigerer rundt. Samt hvordan du opretter en debitor, kreditor, faktura og kreditnota.

Webinarer varer ca. 30 minutter, hvor du deltager online via din PC.

Tilmeld dig her

Virksomhed*

Dit navn*

Din e-mail*

Vælg dato*

Bemærkning

Tilmeld webinar - Introduktion til Stackss

Sådan deltager du i webinaret

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi meget gerne have besked fra dig hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

 

Hvad er et webinar?

Webinar står for ‘web + seminar’. Det vil sige et webinar er et online-seminar/kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Oplægsholderen giver sin præsentation online, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Undervejs kan du stille spørgsmål til oplægsholderen skriftligt via en chat, og du kan også chatte med de øvrige webinardeltagere.

Vil du med til webinar, så tilmeld dig her.