Hvad sker der med C5 fremadrettet?

I oktober 2013 meddelte Microsoft at den klassiske C5 (op til version 2012) går ind i en ny spændende udvikling, der betyder ny platform, nyt udseende og forbedrede funktioner. Med udgivelsen af den helt nye udgave af C5 (som startede med version C5 2014) har C5 fået samme stærke platform som storbror Dynamics NAV (tidligere Navision).

Det betyder samtidigt, at klassiske C5-brugere skal være opmærksomme på, hvad de vil gøre med deres nuværende C5.

Hvad betyder det for min C5?

Ændringerne vil ikke nødvendigvis få den store betydning på den korte bane for dig, der har klassisk C5 (op til version 2012). Men vi anbefaler, at du kender til dine muligheder med din nuværende C5. For at gøre det nemt og overskueligt for dig, har vi listet dine valgmuligheder på.

Vær især opmærksom på at hvis du har en lejet C5 licens og gerne vil fortsætte med den klassiske C5 2012 version, så skal du købe C5 licensen senest d. 5. januar 2017.

 

Vigtige datoer C5

 

Dine valgmuligheder med den klassiske C5:

1. Fortsæt med din nuværende C5 (op til version 2012)

Er du tilfreds med din nuværende C5-løsning og ikke ønsker at ændre noget på nuværende tidspunkt, så kan du vente med at opdatere din løsning.

Godt nok stopper Microsoft med at opdatere den såkaldte klassiske C5 (version 2012) per d. 8. januar 2019. Men ERPsupporten.dk vil dog fortsat yde support og udføre udviklingsopgaver for dig i C5 efter denne dato.

  • Jeg har købt C5: Hvis du har købt C5, kan du fortsætte med at arbejde i dit system efter d. 8. januar 2019.
  • Jeg har lejet C5: Hvis du har lejet C5, kan du fortsætte med at arbejde i systemet indtil d. 31. december 2018. Efter denne dato har du ikke længere adgang til C5 2012 og skal vælge hvilket økonomisystem du skal skifte til. Du kan vælge at købe en C5 2012 licens senest d. 5. januar 2017, hvis du ønsker at blive på den klassiske C5-løsning.

2. Skift din nuværende C5 ud med NAV, Stackss eller Dynamics 365

Jeg er en lille eller nystartet virksomhed:
Stackss er et ideelt regnskabsprogram til mindre virksomheder. Stackss er et online standard økonomisystem, der giver mindre virksomheder hurtigt overblik over økonomien og simplificerer arbejdsgangene i virksomheden. Det er tilpasset efter den enkelte bruger i virksomheden. Læs mere om Stackss her.

Jeg er en mindre eller mellemstor virksomhed:
Microsoft Dynamics NAV er et meget anvendt økonomisystem til mindre eller mellemstore virksomheder, der har et større behov for funktioner til økonomi- og forretningsstyring. Desuden er den nye Dynamics 365 et godt alternativ til mindre eller mellemstore virksomheder.

Jeg har opdateringsabonnement
Er du på abonnement, er du rigtig godt stillet i forhold til gode konverteringsmuligheder fra C5 til NAV. Du må derfor ikke opsige dit abonnement, uden at have rådgivet dig hos ERPsupporten.dk først. Har du opsagt dit abonnement, så kontakt os for at høre om mulighed for gentegning af abonnement.

 

Få hjælp til at vælge

Microsoft stopper med at opdatere den klassiske C5 (version 2012) per d. 8. januar 2019. Du bør dog allerede nu begynde at overveje, hvad du skal gøre med din C5 i fremtiden.

Er du i tvivl, om du har en lejet eller købt C5-licens, så lad os hjælpe dig med at tjekke det. Kontakt ERPsupporten.dk på tlf. 70 70 70 66 eller support@erpsupporten.dk.

Læs også hvordan du gratis kan skifte fra C5 til NAV

Kom til gratis seminar om C5

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre med din nuværende (klassiske) C5, så kan vi hjælpe dig. Kom med til gratis seminar C5 tips og tricks, hvor du både kan gøre, hvilke muligheder du har med din nuværende C5 og få en masse gode tips og tricks til at arbejde endnu smartere og mere effektiv i din C5. Seminaret afholdes i samarbejde med ERPgruppen A/S.

Læs mere om seminaret C5 2012 tips og tricks her


[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

2018-02-21T12:53:58+00:00 december 12th, 2016|Nyheder|