“Jeg kunne bare stille alle de spørgsmål, jeg fik undervejs”

Lene Perregaard-Bitsch fik skræddersyet et individuelt NAV-kursus hos ERPsupporten.dk og fortæller, hvordan hendes oplevelse af kurset var.

Lene havde brug for at komme på kursus i økonomisystemet Microsoft Dynamics NAV. Hendes nye arbejdsplads G. Funder A/S havde det økonomisystem, og det var derfor nødvendigt for hende at komme på kursus med kort varsel, så hun hurtigt kunne få lært at arbejde i systemet.

Lene kontaktede ERPsupporten.dk for at høre om mulighederne for undervisning i NAV. Hun fortalte, hvad hendes situation og behov var, og sammen med underviseren fik de skræddersyet et godt kursusindhold ud fra hendes ønsker og underviserens anbefalinger.

“Jeg fik privatundervisning, som foregik over én dag. Undervisningen blev meget intensiv med mange emner i løbet af dagen, og det var egentlig rart, i stedet for at komme på flere kurser over flere dage. De emner, jeg havde brug for, fik jeg gennemgået på den ene dag. Og det var endda en blanding af flere forskellige kurser (red. NAV Introduktion, Finans, Debitor-/Kreditorstyring og Køb, Salg, Lager)”.

Kunne selv være med til at bestemme emnerne

”Jeg kunne bare stille de spørgsmål, jeg fik undervejs, og få svar fra underviseren med det samme. Det er helt sikkert noget, jeg kan anbefale andre”.

Lene havde først været interesseret i at komme på ét af de fælles NAV-kundekurser hos ERPsupporten.dk. Men da det kursus ikke blev afholdt, hørte hun om fordelene ved at få kurset som privatundervisning i stedet for.

”Ved at jeg fik det skræddersyede kursus kun til mig, kunne jeg være med til at bestemme, hvilke emner jeg havde brug for at komme i dybden med. Nogle emner var kun nødvendige for mig at få et overordnet kendskab til, f.eks. hvordan indkøbsprocessen fungerer i NAV. Det er ikke noget, jeg selv skal sidde og arbejde med til dagligt i programmet, men det gav en rigtig god viden for mig, så jeg fik den røde tråd i hele NAV. Det hjælper mig meget i mine egne arbejdsopgaver, når jeg ved, hvordan det spiller sammen”.

God sparring med kollegaer er altid godt

Om selve kursusforløbet nævner Lene dog, at hun manglede de spørgsmål og inputs, andre deltagere kan komme med under kurset. Spørgsmål som hun ikke lige selv havde tænkt på. Hun fortæller derfor, at det kan være en fordel at være flere kollegaer afsted på én gang, så man kan spare med hinanden ud fra arbejdspladsens arbejdsprocesser og produkter.

”Underviseren på mit kursus havde heldigvis et godt kendskab til min arbejdsplads og kendte godt til virksomhedens produkter og procedurer. Så det hjalp meget og gjorde kursusundervisningen mere brugbar, da jeg bedre kunne relatere mig til det.

Gør som Lene – få et skræddersyet kursus

Er du, ligesom Lene, interesseret i at få et skræddersyet kursus til dig og/eller dine kollegaer, så hør mere om hvordan dit kursusforløb kan sammensættes (uanset om du har NAV eller C5).

Læs mere om dine fordele ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt os på tlf. 70 70 70 66 / support@erpsupporten.dk og hør mere.

G. Funder A/S

Facts:

  • Kursus: Microsoft Dynamics NAV
  • Kursist: Lene Perregaard-Bitsch
  • Titel: Kontorassistent
  • Arbejdsplads: G. Funder A/S
  • Branche: Engroshandel