https://bosholdt.dk/office-365/

Office 365

Office 365 er Microsofts nye cloud softwareløsning, der sætter fokus på effektivisering og digitalt samarbejde.

Med Office 365 kan du arbejde med Microsofts velkendte og nye programmer – men med nye muligheder for at arbejde i skyen, og gøre arbejdet langt mere smidigt på tværs af teams, afdelinger og lokationer.

Men nye funktioner og værktøjer stiller naturligvis krav til den digitale bruger. At have en klart defineret strategi og plan for implementeringen er afgørende for hele organisationens succes med Office 365. For succes opnås kun, hvis brugerne er med og forstår at anvende it-systemernes smarte muligheder optimalt.

Med vores samarbejdspartner, Bosholdt ApS, kan vi hjælpe organisationer med at få det optimale ud af deres investering i Microsoft Office 365.

Kursus i Office 365
Kursus i Office 365's programmer

Kom på kursus i Office 365

Du kan komme på kursus i Office 365. Det kan blandt andet være:

  • Outlook
  • Teams
  • SharePoint
  • Skype
  • Word
  • Excel

Kurserne foregår online. Der er også mulighed for at få et kursus tilpasset til din virksomhed, som kan afholdes på din firmaadresse.

Inspirationskursus i Office 365 på Vidensportalen

Sammen med Bosholdt tilbyder vi også en række online inspirationskurser, der giver dig en smagsprøve på, hvordan Office 365 kan optimere det daglige arbejde, og effektivisere arbejdsgange i hele organisationen.

Office 365 udvikler sig hele tiden, hvor nye og smarte muligheder kommer til. På ERPsupporten.dks Vidensportal kan du løbende holde dig opdateret.

På Vidensportalen har vi samlet inspirationskurserne til Office 365, samt en masse anden online træning, blandt andet i Dynamics 365. Det er gratis at benytte al træning på Vidensportalen, når først du har en brugeradgang dertil.

Vidensportalen - træning i Office 365 og Dynamics 365