Stackss – nyt og innovativt regnskabsprogram baseret på Microsoft Dynamics

Stackss er et nyt og innovativt regnskabsprogram, som er baseret på Microsoft Dynamics. Det er et regnskabsprogram, der sætter både brugeren og brugervenligheden i fokus.

Det er nemlig bygget op med et helt unikt overblik. Det er skræddersyet med specifikke skærmbilleder og genveje, der er tilpasset efter den enkelte medarbejders rolle og arbejdsopgaver.

At det er baseret på Microsoft Dynamics betyder både, at Stackss er bygget på en stærk teknologisk platform. Og det betyder samtidigt, at der er rig mulighed for at vokse i programmet. Uden at skulle skifte til nyt forretningssystem, hvis virksomhedens behov ændrer sig.

Læs mere om Stackss

Få en online præsentation af Stackss – tilmeld dig gratis webinar

Er du interesseret i at høre nærmere om denne Stackss løsning, så kan du deltage i vores webinar.

Brug 30 minutter på at få en grundlæggende præsentation af, hvad Stackss er, hvordan programmet virker og hvilke fordele du kan opnå med Stackss som dit nye regnskabsprogram.

Tilmeld dig – og se datoer for webinar her

Webinar - Introduktion til Stackss

Let at benytte sammen med øvrige IT-løsninger

Stackss er bygget på Microsoft Dynamics, som gør det endnu nemmere at bruge sit regnskabsprogram sammen med øvrige IT-løsninger. Det gælder blandt andet Microsofts Office 365-pakke (Word, Excel m.m.) samt andre IT-løsninger så som ordrestyring og tidsregistrering.

Stackss baseret på Microsoft Dynamics

Digital bogføring – spar op til 70% af din tid

I Stackss kan du som standard få glæde af muligheden med digital bogføring. Digital bogføring gør, at du kan automatisere din bogføringsprocedure, så du kan erstatte mange af dine manuelle arbejdsopgaver og klare dem automatisk.

Dine fakturaer kan automatisk blive registreret og behandlet i Stackss. Derudover kan du også automatisere bankafstemning og bankudligning af dine posteringer, så du ikke længere behøver at gøre det manuelt.

Med digital bogføring får du en meget nemmere arbejdsgang og arbejdsdag, hvor du kan spare både tid og ressourcer, som du kan bruge på andre vigtige arbejdsopgaver.

Stackss - regnskabsprogram baseret på Microsoft Dynamics

Skift fra Microsoft Dynamics C5 til Stackss

Har du regnskabsprogrammet Microsoft Dynamics C5 (op til version 2012), og overvejer du at skifte til Stackss?

Vi kan hjælpe dig med at skifte til Stackss, og kan samtidigt hjælpe dig med trygt og sikkert at få flyttet dine kendte C5-stamdata med over i Stackss. Så kan du hurtigt komme i gang med at arbejde i Stackss, hvor du kan arbejde videre med de data, du allerede kender.

Læs mere om hvordan du skifter fra C5 til Stackss