Standardbetingelser for standardkursus

Tillæg: Standardbetingelser for standardkursus (version 01.07.2019) Følgende standardbetingelser er gældende for standardkursus. Disse standardbetingelser gælder som tillæg til ERPgruppen A/S’ generelle Standardbetingelser.

1. ERPsupporten.dk

ERPsupporten.dk er en online supportportal, der hjælper C5, NAV og Dynamics 365 brugere med support og rådgivning til økonomisystemerne Microsoft Dynamics C5, Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365.

ERPsupporten.dk er en del af ERPgruppen A/S. ERPgruppen A/S er et sammensluttet IT- og konsulenthus, der består af en række ERP-huse i Danmark. Sammenslutningen i ERPgruppen sikrer en større, stærkere og bredere kompetenceplatform inden for Microsoft Dynamics ERP systemer, så kunderne får en nemmere og mere ressourcebesparende forretnings- og økonomistyring.

2. Anvendelse

Følgende standardbetingelser for standardkursus gælder for samarbejdet mellem Køber og ERPgruppen/ERPsupporten.dk (som også dækker over ERPgruppens underafdelinger), med mindre andet er aftalt skriftligt.

3. Fakturering og betaling

Fakturering sker fra ERPgruppen A/S på vegne af ERPsupporten.dk.

Heldagskursus:
Fakturering af heldagskurser sendes til Køber 14 dage forud for kursusafholdelse. Kursustilmeldingen er bindende op til 14 dage før kursusafholdelse. Undtagelsesvis er kun, hvis kurset ikke bliver afholdt.

Modulkursus:
Fakturering af modulkurser sendes til Køber forud for kursusafholdelse. Det nærmere forløb med afvikling af modulkurset aftales med Køber.

Alle priser er oplyst i danske kroner ekskl. moms.

4. Afbud

Hvis kursisten bliver forhindret i at deltage på kurset, skal afbud meldes til ERPsupporten.dk på tlf. 70 70 70 66 eller support@erpsupporten.dk. Pengene refunderes ikke, hvis afbud sker senere end 14 dage før kursusafholdelse.

Heldagskursus:
Der tages forbehold for aflysning af kursus, hvis der er mindre end tre tilmeldinger. Pengene refunderes i tilfælde af aflysning.

6. Brug af egen PC

Kursisten skal selv medbringe egen PC til kurset med mindre andet er aftalt. På kursusdagen får kursisten udleveret en demoversion af det økonomisystem, som kurset omhandler. Hvis kursisten ikke har mulighed for at medbringe egen PC, kan kursisten kontakte ERPsupporten.dk.