Standardbetingelser Serviceplan Premium 2018-04-25T11:49:37+00:00

Standardbetingelser for Serviceplan Premium

Følgende standardbetingelser er gældende for Serviceplan Premium (version 01.04. 2018). Disse standardbetingelser gælder som tillæg til ERPgruppen A/S’ generelle Standardbetingelser.

1. ERPsupporten.dk

ERPsupporten.dk er en online supportportal, der hjælper brugere med support og rådgivning til Microsoft Dynamics ERP-systemerne Microsoft Dynamics C5, Microsoft Dynamics NAV, Stackss og Dynamics 365.

ERPsupporten.dk er en del af ERPgruppen A/S. ERPgruppen A/S er et sammensluttet IT- og konsulenthus, der består af en række ERP-huse i Danmark. Sammenslutningen i ERPgruppen A/S sikrer en større, stærkere og bredere kompetenceplatform inden for C5, NAV, Stackss og Dynamics 365, så kunderne får en nemmere og mere ressourcebesparende forretnings- og økonomistyring. ERPgruppen A/S arbejder tæt sammen med netværket Dynamic Network A/S.

2. Anvendelse

Følgende standardbetingelser gælder for samarbejdet mellem Køber og ERPgruppen/ERPsupporten.dk med mindre andet er aftalt skriftligt.

3. Serviceplan Premium aftale

Abonnement gælder for Serviceplan Premium pakke med dertilhørende fordele. Den aftalte pris fremgår af Serviceplan Premium. Alle priser er oplyst i danske kroner ekskl. moms.

4. Varighed og opsigelse

Fakturering af Serviceplan Premium sker forud for en periode á tre måneder. Betalingen sker automatisk via Nets Leverandørservice. Tilmeldes Leverandørservice ikke, bliver kunde faktureret kr. 39 i fakturagebyr pr. faktura, der sendes.

Første faktura sendes til kunde ved opstart af den gratis prøveperiode. Betaling for den første periode á tre måneder, hvori der er indeholdt to måneders gratis prøveperiode, forfalder dog først til betaling efter udløb af prøveperioden. Det vil sige efter to måneder.

Abonnement forlænges automatisk med ny tilsvarende periode, med mindre den skriftligt er blevet opsagt.

Abonnementet kan til enhver tid opsiges til udgangen af indeværende måned. Opsigelse skal ske skriftligt per mail til faktura@erpgruppen.dk. Eventuel refusion af forudbetalt beløb sker i dette tilfælde forholdsmæssigt.