Dynamics C5 2018-02-21T12:53:27+00:00

Bestil C5 online

Microsoft Dynamics C5 – online regnskabsprogram til små virksomheder

Den ny Microsoft Dynamics C5 (fra version 2014 og frem) er et nemt, overskueligt og billigt regnskabsprogram til dig, der er en lille eller nystartet virksomhed. Slip for at bruge en masse tid og ressourcer på bogholderi og administration. Med den nye Microsoft Dynamics C5 kan du få godt overblik over dit regnskab, og du kan få online adgang til C5, så du kan gå på, uanset hvor du befinder dig. Læs også Hvad er C5 her.

Hvis du er en lille virksomhed, så kig også nærmere på vores helt nye regnskabsprogram Stackss – klik her

> Hent genvejstaster til Microsoft Dynamics C5 (ny C5 – fra version 2014 og nyere) (pdf)
> Hent genvejstaster til Microsoft Dynamics C5 (klassisk C5 – version 2012 eller ældre) (pdf)

Dét kan du i Microsoft Dynamics C5:

I Dynamics C5 har du bl.a. adgang til følgende:

• Online adgang til C5 via browser og APP på tablet og smartphone (Windows, Apple, Android – hent app her)
  • Rolletilpas til den enkelte medarbejder
  • Finansbogføring
  • Ind- og udlæsnings af betalingsfiler
  • Købs- og salgsfakturering
  • Send fakturaer elektronisk – også til det offentlige
  • Tilpas selv dine fakturaskabeloner i Word
  • Renter og rykkerskrivelser
  • Lagerstyring med varer og ydelser
  • Anlægskartotek
  • Bugettering
  • Sagsstyring (“projektstyring”)
  • Afdelinger/dimensioner
  • Valutastyring
  • Enhedsstyring
  • Rabataftaler
  • Automatisk backup af dine data
  • Fuld integration til Office 365

> Hent produktblad om ny Microsoft Dynamics C5 her (pdf).

Se video om Microsoft Dynamics C5:

5 tips til at komme godt i gang med C5

Sådan bestiller du Microsoft Dynamics C5

Du kan leje den nye Microsoft Dynamics C5 online for kun kr. 99 pr. måned/bruger. Se priserne på C5 her

Lej C5 fra kr. 99/mdr.

Skal du skifte fra Microsoft Dynamics C5 til nyt regnskabsprogram?

Ønsker du at skifte dit regnskabsprogram Microsoft Dynamics C5 ud med en ny Dynamics løsning, så kan vi hjælpe dig med skiftet. Vi kan samtidigt hjælpe dig med, at du trygt og sikkert får dine kendte C5-data flyttet med over.

Du skal skifte fra C5 til Stackss (baseret på Microsoft Dynamics), Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365.

Læs mere om hvordan du skifter fra C5 til ny Dynamics løsning

ERPsupporten.dk hjælper dig godt i gang med C5

ERPsupporten.dk er en online supportportal, hvor vi har stort fokus på at hjælpe dig med at komme godt og hurtigt i gang. Du kan desuden trygt regne med god support hos os, hvis du fremadrettet får brug for hjælp til C5. Vi tilbyder både personlig support og en række gratis selvhjælpsværktøjer, som du frit kan benytte dig af.

Dét får du hos ERPsupporten.dk:

[/fusion_text]
  • Personlig support frem til kl. 22.00 (man.-tors. – fredag til kl. 15.00)
  • Online How-to videoguides til C5
  • Online brugervejledninger til C5
  • Kursus i C5
  • Inspirerende artikler om C5
  • Tips & tricks til smartere brug af C5
[/fusion_builder_column_inner]

Support til Microsoft Dynamics C5 hos ERPsupporten.dk

Udvid nemt C5-programmet når virksomheden vokser

Microsoft C5 er et godt regnskabsprogram at starte op med. Det giver dig nemlig gode muligheder for nemt og hurtigt at udvide regnskabsprogrammet, hvis din virksomhed og behov vokser. Ny Microsoft Dynamics C5 (2016) deler samme tekniske platform med storebroren Microsoft Dynamics NAV, som betyder, at du nemt kan skifte til et større program (NAV).

Du undgår dermed igen at skulle på jagt efter nyt økonomisystem, hvis der sker ændringer i virksomheden. Nemmere kan det næsten ikke blive at skifte økonomisystem.