Pris Microsoft Dynamics C5

Regnskabsprogrammet Microsoft Dynamics C5 kan du leje fra kr. 99/mdr. pr. bruger. Du betaler en fast månedlig leje af regnskabsprogrammet, og betaler for det antal brugere, som du har behov for.

Er du en mindre virksomhed, så anbefaler vi desuden den nye innovative og rollebaserede løsning Stackss, der er baseret på Microsoft Dynamics, og som deler samme teknologiske platform som C5. Du kan prøve Stackss gratis eller du kan bestille Stackss fra kun kr. 149,- pr. bruger.

C5 (grundpakke)

kr. 99/mdr. pr. bruger
  • 1 bruger
  • Online adgang
  • Ubegræns. antal regnskaber
  • Ubegræns. database
  • 2.500 finansposter pr. regnskab pr. år
  • 1 gratis revisorbruger
  • Økonomistyring
  • Anlægsaktiver
  • Kundestyring
  • Projektstyring
  • Lagerstyring
  • Elektronisk fakturering
  • Læs mere om C5 her

Tilkøb til C5:

I C5 kan du tilkøbe ekstra brugere (op til to ekstra fulde brugere og op til syv begrænsede brugere) samt ubegrænset finansposter. Du kan også få designet layoutet til dine udskrifter (faktura, kreditnota, rykkerskrivelser, rentenota og tilbud) hvis du ikke ønsker at benytte standardudskrifterne i C5:

• Ekstra fuld bruger kr. 99/mdr. pr. bruger
  • Ekstra begrænset bruger kr. 99/mdr. pr. bruger
  • Ubegrænset finanstransaktioner kr. 149/mdr.
  • Specialdesignet layoutskabelon kr. 299/stk.
  • Introduktionskursus til ny C5 kr. 2.495

Pris for oprettelse af C5 er kr. 299 og kr. 199 pr. ekstra bruger. Alle priser er i danske kroner og er eksklusiv moms.

Få hjælp til at komme godt i gang med C5

Med ERPsupporten.dk får du hjælp til at komme godt og hurtigt i gang.

Du kan trygt regne med god support hos os, hvis du får brug for hjælp til C5. Enten via personlig support eller via en række gratis selvhjælpsværktøjer, som du frit kan benytte dig af her på hjemmesiden.

Bliver C5 for lille til din virksomhed senere – skift nemt til Dynamics 365 Business Central

Hvis C5 bliver for lille for din virksomhed på et senere tidspunkt, og du får brug for flere brugere, funktioner og muligheder, så kan du nemt vokse videre i storebroren Dynamics 365 Business Central.

C5 deler samme tekniske platform med Dynamics 365, som betyder, at nemt kan skifte til ny løsningen.

Læs mere om Dynamics 365 Business Central her