Dynamics NAV 2018-07-17T11:41:45+00:00
Se priser på NAV

Dynamics NAV (tidl. Navision) økonomisystem til små og mellemstore virksomheder

Microsoft Dynamics NAV (tidl. Navision) er et professionelt og anerkendt forretning og økonomisystem til små og mellemstore virksomheder. Du får en komplet løsning til at varetage alle virksomhedens forretningsområder og -processer, herunder blandt andet økonomistyring, administration, indkøb, salgsordre, lager og produktion.

> Hent genvejstaster til Microsoft Dynamics NAV (PDF)

Dét kan du i NAV:

I NAV har du bl.a. adgang til følgende:

• Online adgang via browser og APP på tablet og smartphone (Windows, Apple, Android – hent app her)
  • Rolletilpas til den enkelte medarbejder
  • Godt og visuelt overblik over hvordan din virksomhed klarer sig
  • Træk rapporter med overskuelige diagrammer
  • Styk- og samlelister
  • Projekt- og produktionsstyring
  • Købs- og salgsfakturering (elektronisk)
  • Udvidet lagerstyring
  • Fuld integration til Office pakken

Køb eller lej NAV

NAV kan både lejes og købes. Lej fra kun kr. 549 pr. måned/bruger.

Priser på NAV

Med NAV økonomisystemet kan du automatisere mange opgaver, så du sparer tid og ressourcer samt reducerer fejl. Du får desuden en øget mobilitet i forhold til at tilgå dit økonomisystem, da du kan få adgang online via internettet og via en APP til din tablet.

> Hent produktblad til den nye Microsoft Dynamics NAV 2017 pdf. (dansk)

Skal du skifte fra Microsoft Dynamics C5 til NAV?

Hvis du ønsker at skifte fra dit nuværende regnskabsprogram Microsoft Dynamics C5 til storebroren Microsoft Dynamics NAV, så kan vi hjælpe dig med skiftet.

Du kan samtidigt få dine kendte C5-data flyttet med over i NAV, så du kan arbejde videre med de data, du allerede kender.

Læs mere om hvordan du skifter fra C5 til NAV

Få hjælp til at komme godt i gang med NAV / Navision

ERPsupporten.dk er en online supportportal, der ligger stor vægt på, at vores kunder kommer godt og hurtigt i gang med NAV – Navision. Du får god og kundevenlig support og kan altid kontakte os, hvis du får brug for hjælp til NAV eller Navision. Desuden stiller vi en række gratis selvhjælpsværktøjer til rådighed for dig, så du selv har mulighed for at finde svar på dine spørgsmål til NAV – Navision, uden for supportens åbningstider.

Dét får du hos ERPsupporten.dk:

• Personlig support indtil kl. 22.00 mandag-torsdag (fredag til kl. 15.00)
  • How-to videoguides til NAV
  • Online brugervejledninger til NAV
  • Inspirerende artikler om NAV
  • Tips & tricks til at bruge NAV smartere

Navision og NAV online support